luni, 8 aprilie 2013

DIETA CU BRANZA

CURA DE SLABIRE

Dieta cu branza


Branza este un aliment bogat in calciu si proteine. Acestea din urma sunt esentiale intr-o dieta, deoarece potolesc foamea si inlatura pofta de gustari nesanatoase. Incepe si tu o dieta cu branza si bucura-te de beneficiile pe care ti le ofera aceasta.

Nu uita cat sunt de importante intr-o dieta rabdarea, motivatia de a merge mai departe si increderea ca vei reusi sa arati asa cum iti doresti.
Beneficiile dietei cu branza

Branza este un aliment destul de folosit in dietele pentru slabit, in special tipurile de branza light. Este un aliment versatil, foarte usor de introdus in meniul tau. In plus, este mult mai hranitoare decat popularul iaurt de la micul dejun.

Calciul din compozitia ei nu este util doar pentru sistemul osos, ci are o contributie importanta si la accelerarea metabolismului. Ceea ce inseamna ca te va ajuta sa arzi mai multe calorii in timpul acestei diete.

Branza este satioasa, nu vei simti nevoia sa consumi alte  gustari nesanatoase intre mesele principale. Si cel mai important aspect este ca dieta cu branza iti da portia zilnica de energie. Dietele de slabire care nu-ti asigura un nivel de energie in limite normale te imping inevitabil sa consumi si alte tipuri de alimente care te pot face sa pierzi controlul kilogramelor.

Structura dietei cu branza

Dieta cu branza se tine 7 zile, timp in care poti sa pierzi intre 3-4 kilograme daca respecti structura ei.

Mic dejun: o chifla integrala cu aproximativ 50 g de branza, un morcov si suc natural de fructe.
Gustarea: 50 g branza si un suc de legume
Pranz: poti opta intre peste sau piept de pui pe gratar, salata de legume fierte, o felie de branza si una de paine integrala
Cina: o salata usoara din 70 g branza, o ceapa, un castravete, un mar si o felie de paine integrala.

In timpul dietei, se consuma multa apa si ceaiuri. De asemenea, ai voie sa mananci si deserturi simple cu branza. Poti opta fie pentru o reteta simpla de branza de vaci cu fructe, fie pentru un desert cu branza dulce si miere.

Branza de vaci cu fructe: 250 g branza de vaci proaspata, fructe (la alegere) si putin zahar. Se amesteca totul, se pune in cupe si se lasa la rece cateva ore.

Branza dulce cu miere: o cana de branza dulce si o jumatate sau un sfert de cana (dupa preferinte) de miere. Se amesteca cele doua ingrediente si se pun la frigider.

Dieta cu branza iti poate aduce rezultatele dorite daca o completezi cu miscare fizica si motivatie.

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice