luni, 8 aprilie 2013

DIETA CU ANANAS

CURA DE SLABIRE

Dieta cu ananas



Daca ananasul se numara printre fructele tale favorite, atunci o dieta cu ananas te va incanta. Te vei putea bucura de aroma fructului si in acelasi timp vei da jos cateva kilograme.

Afla care sunt proprietatile ananasului si cum il poti folosi intr-o dieta pentru slabit!

Avantajele unei diete cu ananas

Dieta cu ananas este o dieta pe termen scurt care te ajuta sa slabesti rapid 2-3 kilograme. Ananasul este recomandat de catre specialisti in dietele de slabire pentru ca are putine calorii. In plus, el contine o cantitate mare de potasiu care favorizeaza eliminarea din organism a lichidului in exces.

Acest fruct exotic contine o enzima valoroasa numita bromelaina care ajuta la arderea grasimilor si la imbunatatirea digestiei. Lupta impotriva celulitei si regenereaza structura subcutanata.

Dieta cu ananas nu te va epuiza, deoarece ananasul este bogat in vitamine si minerale, ceea ce inseamna ca iti va asigura energia de care ai zilnic nevoie.

Structura dietei cu ananas

Poti sa alegi intre o dieta de doua zile in care ai voie sa consumi doar ananas si una care sa dureze cinci zile in care poti sa consumi mai multe alimente.

Pentru dieta de doua zile ai nevoie de doua kilograme de ananas proaspat, nu este recomandat cel la conserva, si un litru de suc de ananas neindulcit. Se taie ananasul in asa fel incat sa ai pentru patru portii. Mic dejun, gustare, pranz si cina. In cele doua zile vei consuma doar ananas, suc de ananas si apa. In aceasta perioada poti sa slabesti aproximativ doua kilograme.

A doua metoda de slabit, dieta cu ananas care se tine cinci zile este mai usor de respectat pentru ca poti include in alimentatia ta mai multe tipuri de alimente.

Mic dejun: 100 g ananas, un iaurt degresat si o felie de paine integrala.
Pranz: fie supa de legume si o portie de pui la gratar, fie 100 g salata de creveti si 100 g ananas.
Cina: fie 100 g orez si 100 g ananas, fie salata cu pui si ananas.

In acesta perioada poti pierde intre 2-3 kilograme si in acelasi timp vei detoxifia si organismul.

Dieta cu ananas nu este dificila, deoarece preparatele pe care le consumi in acest timp nu sunt greu de gatit, dar nu trebuie sa exagerezi cu ea. Respecta planul de doua sau cinci zile, in functie de metoda pe care ai ales-o si bucura-te de rezultatele obtinute.

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice